![](https://kadagine.lt/wp-content/uploads/2024/12/I-koki-inda-kepti-Kadagines-gaminius2-1.png)
Žąsį su celofanine kepimo rankove dėkite į skardą ar kitą kepimo indą
![](https://kadagine.lt/wp-content/uploads/2024/12/Kadagines-kepimo-temperatura.png)
Pašaukite į įkaitintą iki 160 °C temperatūros orkaitę.
![](https://kadagine.lt/wp-content/uploads/2024/12/Kiek-laiko-kepti-Kadagine.png)
Kepkite apie 3 val. Vėliau padidinkite temperatūra iki 230°C, tuomet prakirpkite kepimo rankovės viršų, ir dar pakepkite apie 15–20 min., kol gražiai apskrus.
![](https://kadagine.lt/wp-content/uploads/2024/12/Kaip-serviruoti-Kadagine.png)
Patarimas: jei prieš grąžinant į orkaitę žąsį aptepsite medumi ir orkaitėje įjungsite kepimo su ventiliatoriumi režimą, odelė bus gražiai apskrudusi ir traški.