El. parduotuvė

Pristatome į namus! Atsiskaitymas grynais pinigais arba pavedimu. Galimas bekontaktis pristatymas.

Prekes pristatome ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais. Užsakymus, gautus iki 10 val., pristatome tą pačią dieną (jei tai pristatymo diena), o vėliau gautus užsakymus – artimiausią pristatymo dieną. Užsakydami galite pastabose pažymėti jūsų pageidaujamą pristatymo dieną. 

Pristatome tik Vilniaus mieste. Nemokamai – užsakymus nuo 30 eur. 
Užsakymams iki 30 eur taikomas 5 eur pristatymo mokestis.

Suformuokite krepšelį, patvirtinkite ir mes su jumis susisieksime.
Krepšelio suma yra preliminari. Pasvėrę jūsų pasirinktus gaminius, atsiųsime tikslius prekių svorius ir kainas, bei sąskaitą apmokėjimui.

Rašyk uzsakymai@kadagine.lt
arba skambink: 8-638-60860

Terre Exotique Sūdyti žalieji pipirai iš Madagaskaro <p>Šie stebinantys žalieji pipirai pirmiausia konservuojami sūryme, o po to džiovinami. Dėl to jie būna traškūs, skanūs ir itin sūrūs. Atskleidžiamos daržovių natos puikiai dera su pipiriniu kreminiu padažu, žuvies file ar veršiena bei yra puikus priedas prie namuose gaminamų patiekalų. Pateikite šiuos skanius pipirus kartu su aštriais žemės riešutais ir mėgaukitės!</p><p>Šie sūrūs pipirai yra kilę iš Madagaskaro pakrančių. Jie skinami rankomis kai pipirai dar nėra subrendę – nuo vasario iki gegužės mėnesio. Visi gamybos etapai atliekami vietinių Madagaskaro kaimo gyventojų rankomis. Šie žali pipirai skiriasi nuo kitų užšaldytų džiovintų žaliųjų pipirų, nes yra skaniai traškūs, aštrūs ir labai sūrūs. Juos galima naudoti pipirų malūnėlyje arba susmulkinti naudojant grūstuvę. Patiekalus, šiais pipirais, pagardinkite prieš patiekiant.</p><p>Madagaskaro pipirų auginimas:</p><p>Pipirų auginimą Madagaskare XX amžiaus pradžioje pradėjo prancūzas Émile Prudhomme po misijos Java saloje. Jis buvo Nacionalinio kolonijinės agronomijos instituto direktorius ir 1899 m. pranešime apie žemės ūkį parašė: „Iki šiol Madagaskare nebuvo jokių rimtų bandymų auginti pipirus, tačiau yra pagrindo manyti, kad šis pipirų vynmedis suklestės rytinės pakrantės  dalyje“. Pipirai pirmiausia buvo auginami „Nossi-Be“, o vėliau jų auginimas pasklido ir Sambirano mieste.</p><h4>Sudedamosios dalys</h4><p>Žalieji pipirai, druska, citrinos rūgštis.</p><p>Grynasis kiekis: 25 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.</p><h4>Laikymo sąlygos</h4><p>Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.</p>
7.90

Sūdyti žalieji pipirai iš Madagaskaro

7.90€
Sūdyti žalieji pipirai iš Madagaskaro

Sūdyti žalieji pipirai iš Madagaskaro

7.90€
Maximum quantity exceeded
Mažiausias perkamas kiekis 0 yra privalomas
Didžiausias perkamas kiekis 0 yra leidžiamas
7.900
Kategorijos: Prieskoniai
  • Aprašymas

Šie stebinantys žalieji pipirai pirmiausia konservuojami sūryme, o po to džiovinami. Dėl to jie būna traškūs, skanūs ir itin sūrūs. Atskleidžiamos daržovių natos puikiai dera su pipiriniu kreminiu padažu, žuvies file ar veršiena bei yra puikus priedas prie namuose gaminamų patiekalų. Pateikite šiuos skanius pipirus kartu su aštriais žemės riešutais ir mėgaukitės!

Šie sūrūs pipirai yra kilę iš Madagaskaro pakrančių. Jie skinami rankomis kai pipirai dar nėra subrendę – nuo vasario iki gegužės mėnesio. Visi gamybos etapai atliekami vietinių Madagaskaro kaimo gyventojų rankomis. Šie žali pipirai skiriasi nuo kitų užšaldytų džiovintų žaliųjų pipirų, nes yra skaniai traškūs, aštrūs ir labai sūrūs. Juos galima naudoti pipirų malūnėlyje arba susmulkinti naudojant grūstuvę. Patiekalus, šiais pipirais, pagardinkite prieš patiekiant.

Madagaskaro pipirų auginimas:

Pipirų auginimą Madagaskare XX amžiaus pradžioje pradėjo prancūzas Émile Prudhomme po misijos Java saloje. Jis buvo Nacionalinio kolonijinės agronomijos instituto direktorius ir 1899 m. pranešime apie žemės ūkį parašė: „Iki šiol Madagaskare nebuvo jokių rimtų bandymų auginti pipirus, tačiau yra pagrindo manyti, kad šis pipirų vynmedis suklestės rytinės pakrantės  dalyje“. Pipirai pirmiausia buvo auginami „Nossi-Be“, o vėliau jų auginimas pasklido ir Sambirano mieste.

Sudedamosios dalys

Žalieji pipirai, druska, citrinos rūgštis.

Grynasis kiekis: 25 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.