El. parduotuvė

Pristatome į namus! Atsiskaitymas grynais pinigais arba pavedimu. Galimas bekontaktis pristatymas.

Prekes pristatome ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais. Užsakymus, gautus iki 10 val., pristatome tą pačią dieną (jei tai pristatymo diena), o vėliau gautus užsakymus – artimiausią pristatymo dieną. Užsakydami galite pastabose pažymėti jūsų pageidaujamą pristatymo dieną. 

Pristatome tik Vilniaus mieste. Nemokamai – užsakymus nuo 30 eur. 
Užsakymams iki 30 eur taikomas 5 eur pristatymo mokestis.

Suformuokite krepšelį, patvirtinkite ir mes su jumis susisieksime.
Krepšelio suma yra preliminari. Pasvėrę jūsų pasirinktus gaminius, atsiųsime tikslius prekių svorius ir kainas, bei sąskaitą apmokėjimui.

Rašyk uzsakymai@kadagine.lt
arba skambink: 8-638-60860

Terre Exotique Juodieji Kampoto pipirai <p>Šiuos pipirus sugrūdus grūstuve, pajusite jų skleidžiamas vaisių ir mentolio natas. Pipirus rekomenduojama naudoti lengvai grūstus visuose savo patiekaluose. Geriausia naudoti prieš pat patiekiant, nes pipirai tampa aitrūs, jei jie kaitinami per ilgai.</p><p>Šie „grand cru“ juodieji pipirai pagardina mėtų natomis įdaryta vištą, raudoną mėsą ar žvėrieną.</p><p>Juodieji Kampoto pipirai skinami ir rūšiuojami rankomis, po to džiovinami saulėje. Jie kilę iš Kamboto ir Kepo provincijos Kambodžoje.</p><p>„Kampot Pepper“ pirmą kartą paminėtas dar Angkoro karalystėje. Rašytinius įrašus galima atsekti XIII amžiaus tyrinėtojo Tcheou Ta Kouanau kelionių žurnale…</p><p>Manoma, kad kinų imigrantai iš Hainano regiono atvežė pipirų į Kampotą. Jie jau augino pipirus Kinijoje.</p><p>Kolonijiniu laikotarpiu, šie pipirai pasiekė savo šlovės viršūnę ir tapo pagrindiniu Kambodžos maisto eksportu. 1975 m. Khmerų Roužas pipirų auginimą sumažino beveik iki nulio ir pradėjo auginti ryžius.</p><p>2009 m. „Kampot pepper“ tapo pirmaisiais Kambodžos pipirais, įgijusiais saugomos geografinės nuorodos statusą (SGN).</p><p>Prancūziškų „Espellette“ čili pipirų ūkininkų sąjunga padėjo Kambodžos ūkininkams gauti SGN iš Prancūzijos plėtros agentūros (Agence Française de Développement). SGN leido „Kampot“ pipirų augintojams padidinti pajamas dešimteriopai. Tai yra puikus tarptautinio ūkininkų solidarumo pavyzdys.</p><h4>Sudedamosios dalys</h4><p>Piper nigrum.</p><p>Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Kambodža.</p><h4>Laikymo sąlygos</h4><p>Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.</p>
9.20

Juodieji Kampoto pipirai

9.20€
Juodieji Kampoto pipirai

Juodieji Kampoto pipirai

9.20€
Maximum quantity exceeded
Mažiausias perkamas kiekis 0 yra privalomas
Didžiausias perkamas kiekis 0 yra leidžiamas
9.200
Kategorijos: Prieskoniai
  • Aprašymas

Šiuos pipirus sugrūdus grūstuve, pajusite jų skleidžiamas vaisių ir mentolio natas. Pipirus rekomenduojama naudoti lengvai grūstus visuose savo patiekaluose. Geriausia naudoti prieš pat patiekiant, nes pipirai tampa aitrūs, jei jie kaitinami per ilgai.

Šie „grand cru“ juodieji pipirai pagardina mėtų natomis įdaryta vištą, raudoną mėsą ar žvėrieną.

Juodieji Kampoto pipirai skinami ir rūšiuojami rankomis, po to džiovinami saulėje. Jie kilę iš Kamboto ir Kepo provincijos Kambodžoje.

„Kampot Pepper“ pirmą kartą paminėtas dar Angkoro karalystėje. Rašytinius įrašus galima atsekti XIII amžiaus tyrinėtojo Tcheou Ta Kouanau kelionių žurnale…

Manoma, kad kinų imigrantai iš Hainano regiono atvežė pipirų į Kampotą. Jie jau augino pipirus Kinijoje.

Kolonijiniu laikotarpiu, šie pipirai pasiekė savo šlovės viršūnę ir tapo pagrindiniu Kambodžos maisto eksportu. 1975 m. Khmerų Roužas pipirų auginimą sumažino beveik iki nulio ir pradėjo auginti ryžius.

2009 m. „Kampot pepper“ tapo pirmaisiais Kambodžos pipirais, įgijusiais saugomos geografinės nuorodos statusą (SGN).

Prancūziškų „Espellette“ čili pipirų ūkininkų sąjunga padėjo Kambodžos ūkininkams gauti SGN iš Prancūzijos plėtros agentūros (Agence Française de Développement). SGN leido „Kampot“ pipirų augintojams padidinti pajamas dešimteriopai. Tai yra puikus tarptautinio ūkininkų solidarumo pavyzdys.

Sudedamosios dalys

Piper nigrum.

Grynasis kiekis: 70 g. Kilmės šalis: Kambodža.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.