El. parduotuvė

Pristatome į namus! Atsiskaitymas grynais pinigais arba pavedimu. Galimas bekontaktis pristatymas.

Prekes pristatome ketvirtadieniais, penktadieniais, šeštadieniais. Užsakymus, gautus iki 10 val., pristatome tą pačią dieną (jei tai pristatymo diena), o vėliau gautus užsakymus – artimiausią pristatymo dieną. Užsakydami galite pastabose pažymėti jūsų pageidaujamą pristatymo dieną. 

Pristatome tik Vilniaus mieste. Nemokamai – užsakymus nuo 30 eur. 
Užsakymams iki 30 eur taikomas 5 eur pristatymo mokestis.

Suformuokite krepšelį, patvirtinkite ir mes su jumis susisieksime.
Krepšelio suma yra preliminari. Pasvėrę jūsų pasirinktus gaminius, atsiųsime tikslius prekių svorius ir kainas, bei sąskaitą apmokėjimui.

Rašyk uzsakymai@kadagine.lt
arba skambink: 8-638-60860

Terre Exotique Kajeno Čili pipirai <p>Šie Kajeno Čili pipirai suteiks Jūsų patiekalams aštrų ir egzotinį skonį. Puikiai tiks padažams, keptai mėsai, keptoms daržovėms, sriuboms, bulvėms ir kitiems įvairiems patiekalams gardinti.</p><p>Kajeno Čili pipirai yra vieni aštriausių pipirų pasaulyje. Šie raudonieji pipirai dar vadinami Pili-pili ir yra nuimami Ugandoje. Botaninis jo pavadinimas yra Capsicum frutescens, jis priklauso Solanaceae šeimai. Jis taip pat auginamas Madagaskare, Konge ir Zanzibare.</p><p>Aitriųjų pipirų aštrumas pagal Skovilio skalę yra 9/10. Jie yra ne tik labai aštrūs, bet yra juntamas ir saldus poskonis. Pipirus reikėtų atsargiai naudoti, dedant labai nedidelį jų kiekį. Taip pat stenkitės neliesti jų plikomis rankomis, mūvėkite pirštines bei venkite bet kokio patekimo į akis.</p><h4>Sudedamosios dalys</h4><p>Capsicum frutescens.</p><p>Grynasis kiekis: 55 g. Kilmės šalis: Indija.</p><h4>Laikymo sąlygos</h4><p>Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.</p>
7.10

Kajeno Čili pipirai

7.10€
Kajeno Čili pipirai

Kajeno Čili pipirai

7.10€
Maximum quantity exceeded
Mažiausias perkamas kiekis 0 yra privalomas
Didžiausias perkamas kiekis 0 yra leidžiamas
7.100
Kategorijos: Prieskoniai
  • Aprašymas

Šie Kajeno Čili pipirai suteiks Jūsų patiekalams aštrų ir egzotinį skonį. Puikiai tiks padažams, keptai mėsai, keptoms daržovėms, sriuboms, bulvėms ir kitiems įvairiems patiekalams gardinti.

Kajeno Čili pipirai yra vieni aštriausių pipirų pasaulyje. Šie raudonieji pipirai dar vadinami Pili-pili ir yra nuimami Ugandoje. Botaninis jo pavadinimas yra Capsicum frutescens, jis priklauso Solanaceae šeimai. Jis taip pat auginamas Madagaskare, Konge ir Zanzibare.

Aitriųjų pipirų aštrumas pagal Skovilio skalę yra 9/10. Jie yra ne tik labai aštrūs, bet yra juntamas ir saldus poskonis. Pipirus reikėtų atsargiai naudoti, dedant labai nedidelį jų kiekį. Taip pat stenkitės neliesti jų plikomis rankomis, mūvėkite pirštines bei venkite bet kokio patekimo į akis.

Sudedamosios dalys

Capsicum frutescens.

Grynasis kiekis: 55 g. Kilmės šalis: Indija.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.